Aan de slag met VEX V5

Wanneer u uw VEX V5 Kit ontvangt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om aan de slag te gaan. Dit artikel behandelt de basisprincipes van het voorbereiden op het gebruik van VEX V5.

Aan de slag met_V5.png

Laad en sluit uw VEX V5-hersenbatterij aan

Om je V5 Brain te kunnen gebruiken, moet je een batterij hebben opgeladen en gereed hebben.

Laad uw VEX V5-controller op

• Laad je V5 Controller op via een USB-kabel die is aangesloten op een voedingsbron of een apparaat.

VEXcode V5 downloaden

VEXcode V5 is de applicatie die wordt gebruikt om de V5-hardware te coderen en om de firmware bij te werken.

Om VEXcode V5 te installeren, gaat u naar code.vex.com en selecteer 'Downloaden'.

Selecteer vervolgens de knop die overeenkomt met uw apparaat en download de app naar uw apparaat.

Firmware bijwerken met VEXcode V5

VEXcode V5 wordt niet alleen gebruikt om uw VEX V5-hardware te coderen, maar ook om de firmware van uw V5-apparaten bij te werken. Elke update van VEXcode V5 vereist de nieuwste versie van de VEXos-firmware die op de Brain is geïnstalleerd voordat projecten kunnen worden gedownload.