Voorbeeld Python-projecten gebruiken in VEXcode VR

Voorbeeldprojecten zijn een geweldige hulpbron als u net begint met VEXcode VR. Hiermee kunt u zien hoe verschillende Python-commando's in VEXcode VR worden gebruikt.

Het volgende artikel gaat over:

Python-voorbeeldprojecten gebruiken

Om een voorbeeldproject te openen, selecteert u het menu Bestand.

Kies 'Nieuw tekstproject'

Kies 'Voorbeelden openen'.

Pictogrammen voor veel verschillende voorbeeldprojecten worden getoond. Elk pictogram vertegenwoordigt een ander project en is gekleurd volgens de opdrachtcategorieën.

De filterbalk kan worden gebruikt om snel een specifiek type voorbeeld te vinden.

Om een voorbeeld te openen, selecteert u er een in het menu.

Python-opdrachten voor het voorbeeldproject worden ingevuld in de werkruimte. Deze commando's en hun parameters kunnen worden gewijzigd of verwijderd. Er kunnen extra Python-opdrachten worden toegevoegd om het voorbeeldproject te wijzigen.

Een voorbeeldproject starten in de speeltuin

Selecteer het pictogram Playground in de werkbalk om de Playground te starten.

Selecteer 'Start' in de werkbalk.

Opmerking: als u 'Start' selecteert in de werkbalk, wordt de Playground gestart als deze nog niet is geopend.

Of selecteer het 'Start'-pictogram in het Playground-venster.

Zorg ervoor dat u Opslaat op uw apparaat als u het project opnieuw wilt laden.

Beschrijvingen in Python-voorbeeldprojecten

In elk Python-voorbeeldproject geeft de beschrijving een korte samenvatting van wat het project doet.