Interpretatie van het hersenstatuspictogram in VEXcode IQ

U kunt de status van de hersenen identificeren door naar het pictogram te kijken.

Kleur hersenenpictogram
Hersenen icoon Toestand
wit Geen verbinding - De Brain is niet goed aangesloten op de computer of staat niet aan.
Oranje Verbonden maar de firmware van de Brain is niet up-to-date.
Groente Verbonden met up-to-date firmware en klaar om te downloaden.

Wit hersenpictogram

Er is geen Hersenen verbonden.

• Zorg ervoor dat de Brain goed is aangesloten op uw computer en is ingeschakeld.
  • Controleer of de USB-kabel goed werkt.
  • Zorg ervoor dat de batterij is opgeladen.

Oranje Hersenpictogram (2e generatie)

Als u VEX IQ (2e generatie) gebruikt, kunt u de firmware bijwerken door Update te selecteren in het dialoogvenster.

Oranje Hersenpictogram (1e generatie)

Als u VEX IQ (1e generatie) gebruikt, moet u de Brain bijwerken met behulp van de VEXos Firmware Utility.

Groen Hersenpictogram

U bent klaar om uw project te downloaden.