De VEX IQ Brain-batterij installeren of verwijderen

Voordat u begint met installeren, moet u een opgeladen VEX IQ-batterij hebben.

Opmerking: Afbeeldingen in dit artikel tonen een (1e generatie) brein, volg dezelfde stappen voor het installeren van een batterij in een (2e generatie) Hersenen.

Installeer de batterij

Schuif de batterij in de VEX IQ Brain en luister naar een klik die aangeeft dat de batterij correct en volledig is geplaatst.

•

Verwijder de batterij

Knijp in de vergrendeling aan het uiteinde van de batterij en trek deze uit de hersenen.

OPMERKING: Als u vanaf het andere uiteinde op de batterij drukt, kunt u deze verwijderen.

OPMERKING: De batterij moet altijd uit de hersenen worden verwijderd als deze langer dan twee weken wordt bewaard.