Draadloos een VEX IQ (1e generatie) Brain verbinden met een iPad / Android-tablet in VEXcode IQ

Schakel de VEX IQ Robot Brain in door op de knop Check te drukken.

Druk op de X-knop op de Robot Brain om het menu Instellingen te zien.

Druk op de pijl-omlaag om te controleren of de radiogegevens zijn ingesteld op Aan.

Druk op de knop Controleren om de radiogegevens in te schakelen als deze uit staat.

Zorg ervoor dat Radio Data is ingeschakeld door de pijlen boven aan het scherm aan te vinken.

Gebruik de pijl omhoog om Systeeminfo te markeren en druk vervolgens op de knop Controleren.

Onthoud het Brain ID-nummer dat u gaat gebruiken om de Robot Brain te verbinden met de iPad / Android-tablet.

Selecteer het Brain-pictogram bovenaan VEXcode IQ.

Selecteer de knop + om uw Robot Brain ID-nummer toe te voegen.

Gebruik het numerieke toetsenbord om uw Robot Brain ID-nummer in te voeren.

Selecteer Verzenden nadat u uw Robot Brain ID-nummer hebt ingevoerd.

Wacht een paar seconden totdat de Robot Brain en iPad / Android-tablet verbinding hebben gemaakt.

Zie dat de Robot Brain is verbonden wanneer het Brain-pictogram vetgedrukt groen wordt.

Je zult ook zien dat de pijlen bovenaan het Brain-scherm nu solide zijn, wat een succesvolle Smart Radio-verbinding aangeeft.