Een IQ (2e generatie) Brain aansluiten op een computer via USB

Er zijn slechts een paar stappen nodig om een VEX IQ Brain te verbinden met een app-gebaseerde VEXcode IQ op uw Windows-, Mac- of Chromebook-computer. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat je alle componenten hebt.

Je hebt het volgende nodig:

• Een USB-C-kabel (ofwel USB-C naar USB-C of USB-C naar USB-A, afhankelijk van uw apparaat)
  • Een IQ (2e generatie) brein
  • Een IQ-batterij
  • Een Windows-, Mac- of Chromebook-computer

Nadat u uw componenten hebt verzameld, gaat u als volgt te werk:

Plaats de batterij in de IQ Brain.

Zet de IQ Brain aan door op het vinkje te drukken.

Sluit de USB-C-kabel aan op de IQ(gen 2) Brain.

Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de USB-poort van de computer.

Start app-gebaseerde VEXcode IQ

Een succesvolle verbinding wordt bevestigd wanneer het Brain Status Icon in de werkbalk is groen.