Om je VRC Virtual Skills Match te beginnen, moet je de startpositie, starthoek en eventuele Preload Rings op Moby kiezen , de Hero Bot van dit jaar, met het startconfiguratievenster.

Een startpositie selecteren

Wanneer u VRC Virtual Skills voor het eerst start en de Virtual Skills Key van uw team invoert, wordt u gevraagd uw startconfiguratie te selecteren.

Kies de gewenste startpositie (A, B, C of D) door de letter op het veld te selecteren.

Een starthoek selecteren

Kies de gewenste starthoek door de bijpassende pijl op het veld te selecteren.

Beltonen vooraf laden selecteren

De Preload-selecties worden weergegeven in het gedeelte "Preloads kiezen" van het startpositievenster.

Selecteer het aantal Preload Rings (maximaal drie) om op Moby's linker en rechter Forks te plaatsen.

Opmerking: Moby kan maximaal twee ringen op elke vork houden. Als er twee ringen zijn geselecteerd voor één vork, hebt u alleen de optie om 0 ringen of 1 ring op de andere vork te selecteren.

De Ring-locaties worden weergegeven op de afbeelding van de robot in het startpositievenster.

Selecteer 'Bevestigen' om uw geselecteerde startconfiguratie voor Moby op te slaan.

De startconfiguratie wijzigen

Om de startconfiguratie te wijzigen, selecteert u het locatiepictogram in het venster Virtuele vaardigheden.

Vervolgens wordt het startconfiguratievenster geopend.