Bronnen aanpassen met Google Drive voor VEX GO

Het bewerken of delen van VEX GO-activiteiten, evenals andere bronnen van de docentenportal met Google Drive, kan in een paar eenvoudige stappen worden bereikt door 'Maak een kopie' te gebruiken.

Het volgende artikel gaat over:

Hoe 'Maak een kopie' te gebruiken voor VEX GO Google Doc of Google Sheet

Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw Google-account en open het Google-document of Google-blad dat u wilt bewerken of delen.

Voor dit voorbeeld wordt de Astronaut Vault VEX GO-activiteit gebruikt. Bekijk dit artikelvoor meer informatie over VEX GO-activiteiten.

Open de activiteit en selecteer 'Bestand'.

Selecteer 'Een kopie maken'.

Hernoem het document als u dat wilt.

Selecteer 'Mijn schijf' als maplocatie en selecteer vervolgens 'OK' om een kopie van de activiteit op uw Google Drive op te slaan.

Deze nieuwe kopie kan al uw Google Document-functies gebruiken, zoals bewerken en delen.

Opmerking: Sommige klasbeheersystemen, zoals Google Classroom, vragen je automatisch om een kopie te maken.

Enkele voorbeeldbronnen

U kunt de bovenstaande procedures gebruiken om 'een kopie te maken' van veel verschillende bronnen. Enkele voorbeelden zijn:

• Letter Home: een ander geweldig voorbeeld van een bron is te vinden in elke span> VEX GO STEM Lab. Deze brief kan talloze uren besparen door alle relevante informatie al voor ouders te hebben aangemaakt. Door 'Maak een kopie' te gebruiken, kun je het voor elke klas aanpassen!

Bekijk dit artikelvoor meer informatie over de bronnen voor docenten die ter ondersteuning van VEX GO worden geleverd.