Automatische back-upfunctie in VEXcode VR

Om uw voortgang bij te houden terwijl u aan een project werkt, heeft VEXcode VR een automatische back-upfunctie. Deze functie werkt voor zowel Blocks-projecten als Text-projecten.

Als u zich in een klaslokaal bevindt waar apparaten worden gedeeld en u niet wilt dat een leerling de code van de vorige leerling ziet, start dan een nieuw project voordat u het tabblad VEXcode VR sluit.

Houd er rekening mee dat als u meerdere VEXcode VR-tabbladen geopend heeft, de automatische back-up het project ALLEEN opslaat op het laatst gesloten tabblad. Van de andere projecten wordt geen back-up gemaakt.


Automatische back-up in een Blocks-project

Terwijl u aan een project in VEXcode VR werkt, kan uw browser onverwacht of per ongeluk worden gesloten. Om uw project te herstellen, opent u eenvoudigweg VEXcode VR in uw browser.

Opmerking: Deze automatische back-up werkt alleen als u voor en na de crash dezelfde browser gebruikt. Als uw Safari-venster onverwachts sluit, kunt u geen Chrome-venster openen en het herstelde project bekijken.

Zodra het project is hersteld, wordt aanbevolen om hetop te .

Sla het projectblok op in het menu Bestand van VEXcode VR.

Als u een blok hebt geselecteerd of een hersteld Blocks-project hebt gewijzigd en probeert een nieuw Blocks- of Tekst-project te openen, wordt u gevraagd het project op te slaan.

Dialoogvenster om het huidige VEXcode VR-project als back-up op te slaan of te annuleren.

Opmerking: Als u een project herstelt en onmiddellijk probeert een nieuw Blocks- of Text-project te openen, wordt u niet gevraagd om op te slaan.


Automatische back-up in een tekstproject

Terwijl u aan een project in VEXcode VR werkt, kan uw browser onverwacht of per ongeluk worden gesloten. Om uw project te herstellen, opent u eenvoudigweg VEXcode VR in uw browser.

Opmerking: Deze automatische back-up werkt alleen als u voor en na de crash dezelfde browser gebruikt. Als uw Safari-venster onverwachts sluit, kunt u geen Chrome-venster openen en het herstelde project bekijken.

VEXcode VR wordt automatisch geopend in de tekstprojectmodus terwijl uw project is hersteld.

Zodra het project is hersteld, wordt aanbevolen om hetop te .

De knop 'Project opslaan' in VEXcode VR

Als u het project nog niet hebt opgeslagen en probeert een nieuw Blocks- of Text-project te openen, wordt u gevraagd het herstelde project op te slaan.

Dialoogvenster om het huidige VEXcode VR-project als back-up op te slaan of te annuleren.


 

For more information, help, and tips, check out the many resources at VEX Professional Development Plus

Last Updated: