Een VEXcode V5 Blocks-project opslaan op een iPad

Wanneer u in VEXcode V5 werkt, is het belangrijk om te begrijpen hoe u een project op een iPad kunt opslaan.

Het artikel zal het volgende behandelen:

• 'Opslaan' gebruiken
  • 'Opslaan als' gebruiken

'Opslaan' gebruiken

U kunt uw project op verschillende manieren in VEXcode V5 opslaan:

Selecteer ‘Opslaan’ in het menu Bestand.

Een nieuw project downloaden.

Een nieuw project een naam geven door het projectnaamvenster te selecteren.

Kies een van de bovenstaande manieren om een nieuw project op te slaan, dan verschijnt het bewaarscherm van uw iPad. Selecteer 'Document maken'.

Opmerking: u kunt de opslaglocatie van uw project wijzigen door de terugknop bovenaan het scherm te selecteren.

Gebruik het toetsenbord om uw nieuwe project een naam te geven.

Selecteer "OK" nadat u het project een naam heeft gegeven.

De bijgewerkte projectnaam zal zichtbaar zijn in het projectnaamvenster.

Zodra een project is opgeslagen, slaat VEXcode V5 automatisch alle wijzigingen in een project op.

Opmerking: wanneer er een niet-opgeslagen project is, zal VEXcode V5 gebruikers vragen hun werk op te slaan als de gebruiker probeert om:

• Sluit VEXcode V5
  • Een nieuw project maken
  • Open een ander project

'Opslaan als' gebruiken

U kunt ook de optie 'Opslaan als' in het menu Bestand gebruiken om een kopie te maken van een project onder een andere naam of op een andere locatie.