Een VEXcode V5 Blocks-project openen op een iPad

Wanneer u in VEXcode V5 werkt, zijn er verschillende manieren om een project op een iPad te openen.

Het volgende artikel gaat over:

• Een bestaand project openen
  • Open een voorbeeldproject

Een bestaand project openen

Selecteer 'Bestand' in de werkbalk.

Selecteer 'Openen' in het vervolgkeuzemenu.

Gebruik vervolgens de iPad-interface om te navigeren en uw bestaande blokkenproject te selecteren.

Uw project wordt geopend in VEXcode V5.

Open een voorbeeldproject

Selecteer 'Bestand' in de werkbalk.

Selecteer 'Open voorbeelden' in het vervolgkeuzemenu.

Selecteer een sjabloon of een voorbeeldproject.

Opmerking: Sjablonen en voorbeeldprojecten worden gebruikt voor het volgende.

• Sjablonen configureren de motoren en sensoren op uw robot voor het project.
  • Voorbeeldprojecten zijn kant-en-klare projecten die klaar zijn om te downloaden en uit te voeren.

Dit project bevat de Clawbot-sjabloon (aandrijflijn 2-motor, geen gyro).

Eenmaal geselecteerd, wordt het sjabloon of voorbeeldproject geopend.