Het starten van een project met VEXcode GO kan in slechts drie stappen worden voltooid.

Sla eerst het project op.

Opmerking: als u een webversie van VEXcode GO gebruikt, wordt de indicator 'Opgeslagen' niet weergegeven in de werkbalk . Bekijk het artikel Projecten laden en opslaan in een Chrome-browser voor meer informatie over het opslaan van webgebaseerde VEXcode GO-projecten .

Sluit vervolgens het apparaat aan op de GO Brain en controleer of het Brain-pictogram groen is in de werkbalk.

Selecteer ten slotte 'START' om het project te starten.