Het volgende artikel behandelt veelvoorkomende vragen over lesgeven met VEX V5. Selecteer de onderstaande links voor bronnen die u zullen helpen bij het plannen en implementeren van VEX V5 STEM Labs in uw klaslokaal.

Waar krijg ik lessen voor VEX V5?

U vindt een volledige lijst van VEX V5 STEM Labs op de VEX-website.

Welke middelen zijn beschikbaar voor docenten om STEM Labs te implementeren?

Het volgende artikel is een gids voor het gebruik en de implementatie van STEM Labs in de klas met een overzicht van essentiële STEM Lab-bronnen binnen handbereik.

Zie de volgende link voor instructies over hoe u toegang krijgt tot het Docentenportaal. Via het docentenportaal heb je toegang tot de docentenversies van de STEM Labs, die aanvullende informatie en handige tips bevatten voor het implementeren van VEX V5 STEM Labs in de klas. U moet een account aanmaken en inloggen om toegang te krijgen tot het docentenportaal.

Hoe organiseer ik VEX V5 STEM Lab-lessen?

Organiseer STEM-labs op basis van uw voorkeuren of behoeften met de VEX V5 cumulatieve stimulatiegids. Deze tempogids biedt suggesties voor sessies van 6, 9, 12 en 18 weken die van beginner tot gemiddeld niveau verlopen, en biedt variaties op op techniek gerichte of op coderen gerichte instructiereeksen. Bekijk dit voorbeeld van onze 6-weekse pacinggids.

Hoe sluiten VEX V5 STEM Labs aan bij de normen?

Bekijk een volledige lijst met op elkaar afgestemde standaarden voor elk VEX V5 STEM-lab in onze gids VEX V5 Content Standards met NGSS, ISTE-, STL-, CSTA-, CCSS Math- en CCSS ELA-normen. Bovendien identificeert de VEX V5 STEM Lab Where Standards are Reached -bron waar en hoe de normen worden aangepakt in elk STEM Lab .

Waar krijg ik hulp voor VEX V5?

VEX Robotics Knowledge Base is een bibliotheek met artikelen waarin u snel informatie kunt vinden over VEX V5-producten, diensten en inhoud ondersteunen.

Waar krijg ik professionele ontwikkeling?

VEX biedt online trainingen voor docenten met het VEX Certified Educator programma. Selecteer de volgende link om aan de slag te gaan. U moet een profiel aanmaken en inloggen om de certificeringscursussen te bekijken.