Automatisch aanvullen - Zelfstudies - VR Python

Het gebruik van de Autocomplete-functionaliteit tijdens het maken van een Python-project in VEXcode VR kan tijd besparen en fouten voorkomen tijdens het typen van opdrachten.

Het volgende artikel gaat over:

Automatisch aanvullen gebruiken

Stap 1: Begin met typen om het keuzemenu te openen.

Selectiemenu

De naam van het apparaat of de opdracht verschijnt in een vervolgkeuzemenu.

commando lijst

Om toegang te krijgen tot een lijst met mogelijke opdrachten die beschikbaar zijn met de functie Automatisch aanvullen, drukt u op Control + Space (op Windows, macOS en Chrome OS).

Stap 2: Maak een selectie met AutoAanvullen

aandrijflijn

Druk op "Enter/Return" of "Tab" op uw toetsenbord of klik met de linkermuisknop op de opdracht om een selectie te maken.

Houd er rekening mee dat u bij langere selectiemenu's een selectie kunt maken met een van de volgende opties:

• Gebruik uw "Omhoog" en "Omlaag"-toetsen om de gewenste naam te selecteren en druk vervolgens op "Tab" of (Enter/Return) op uw toetsenbord om de selectie te maken.
  • Gebruik uw muis om omhoog en omlaag te scrollen in het menu Automatisch aanvullen. Klik vervolgens met de linkermuisknop op de gewenste selectie.

Stap 3: Voeg een puntoperator toe om alle beschikbare opdrachten voor dat apparaat weer te geven

puntoperator toegevoegd

Een puntoperator toevoegen (een punt, ".") opent een nieuw menu met alle opdrachten die beschikbaar zijn voor het apparaat.

Stap 4: Maak een selectie door een van de volgende opties te gebruiken

Kies commando
  • Gebruik de knoppen "Omhoog" en "Omlaag" op uw toetsenbord om door het menu te navigeren en druk vervolgens op "Return" op Mac, "Enter" op Windows of Chromebook om een selectie te maken.
  • Klik met de linkermuisknop op het gewenste commando.

Stap 5: parameters toevoegen

vooruit rijden

Parameters zijn de opties die worden doorgegeven aan de opdracht tussen haakjes.

mm of inches toevoegen

Voor sommige commando's moeten meerdere parameters worden ingesteld. Voeg een komma toe na een parameter om nog een parameter toe te voegen.

voltooide opdracht

Zodra alle parameters aan de opdracht zijn toegevoegd, is de opdracht voltooid!