Een Python-project starten en stoppen in VEXcode VR

Het starten en stoppen van een Python-project in VEXcode VR bepaalt wanneer uw VR-robot beweegt in zijn virtuele speeltuin.

Het volgende artikel gaat over:

Een project starten

Belangrijke opmerking: De eerste keer dat een Python-project wordt gestart, kan er een kleine vertraging optreden omdat het Python-systeem wordt geladen in uw browser. Deze vertraging is normaal en mag alleen optreden wanneer het Python-project voor het eerst wordt gestart tijdens elke VEXcode VR-sessie.

Van de werkbalk

selecteer start

Om een project te starten vanaf de werkbalk, selecteert u de knop "Start". Het Playground-venster wordt automatisch geopend als het nog niet is geopend.

startknop grijs weergegeven

Zodra de knop "Start" is geselecteerd, wordt het project uitgevoerd en voert de VR-robot de geprogrammeerde acties uit in de Playground. De knop "Start" blijft grijs terwijl het project wordt uitgevoerd. Het project moet worden gestopt voordat het opnieuw kan worden uitgevoerd.

Vanuit het venster van de speeltuin

selecteer speeltuin knop

Om een project te starten vanuit het Playground-venster, moet u er eerst voor zorgen dat het Playground-venster geopend is. Om het Playground-venster te openen, selecteert u de Playground-knop in de Toolbar.

startknop

Selecteer vervolgens de Start-knop. Zodra de Start-knop is ingedrukt, wordt het project uitgevoerd en voert de VR-robot de geprogrammeerde acties uit in de Playground.

stop knop

De Start-knop wordt vervangen door de Stop-knop terwijl het project loopt. Het project moet worden gestopt voordat het opnieuw kan worden uitgevoerd.

Een project stoppen?

Van de werkbalk

Een project stoppen

Om een project vanaf de werkbalk te stoppen, selecteert u de knop "Stoppen".

Vanuit het venster van de speeltuin

Stop knop

Om een project te stoppen vanuit het Playground-venster, selecteert u de knop Stop.

stop reset-knop

U kunt het project ook stoppen door op de knop "Reset" in het Playground-venster te drukken.

selecteer startknop

Merk op dat de knop "Start" weer wit wordt zodra het project is gestopt.

Startknop

De Start-knop keert ook terug in het Playground-venster.

Hoe een project opnieuw te starten?

Van waar je was gebleven

opnieuw een project starten

Om uw robot verder te laten werken vanaf het punt waar hij het laatst was gebleven, selecteert u opnieuw de knop "Start" in de werkbalk, terwijl u het Playground-venster open laat.

Startknop

Of selecteer opnieuw de Start-knop in het Playground-venster.

Vanaf het begin

Sluit reset

Om uw VR-robot weer bij het begin te starten, selecteert u de knop "Reset" in het Playground-venster of "Sluit" het Playground-venster.