Een nieuw Blocks-project wordt geopend wanneer u VEXcode VR start, maar u kunt eenvoudig een nieuw Python-project maken zodra VEXcode VR is geopend.

Het volgende artikel gaat over:

• Een nieuw Python-project maken

Een nieuw tekstproject maken

Start VEXcode VR vanaf vr.vex.com. De standaardinstelling is in het blokkenformaat.

VEXcode VR-venster

Om een Python-project te maken, opent u het menu Bestand en selecteert u 'Nieuw tekstproject'.

VEXcode VR-tekstprojectoproep

Het VEXcode VR-platform wordt geconverteerd naar de Python-modus.

VEXcode VR Python-modus