Toegang tot VEXcode VR op ondersteunde browsers

VEXcode VR is een codeeromgeving die zowel blokgebaseerde als tekstgebaseerde codering ondersteunt om een VR-robot in verschillende virtuele omgevingen te besturen. VEXcode VR is breed toegankelijk als een webgebaseerde applicatie waarvoor geen software of plug-in-installaties nodig zijn.

Om VEXcode VR te starten, gaat u naar vr.vex.com

VEXcode VR-hoofd

De volgende browsers en besturingssystemen zijn getest met VEXcode VR:

Besturingssysteem Webbrowser Blokkenmodus ondersteund? Python-modus ondersteund?
Microsoft Windows 7+ Internet Explorer NEE, JavaScript-beperkingen NEE, JavaScript-beperkingen
Microsoft Windows 7+ Rand (verouderd) NEE, JavaScript-beperkingen NEE, JavaScript-beperkingen
Microsoft Windows 7+ Rand (chroom) JA JA
Microsoft Windows 7+ Chroom JA JA
Microsoft Windows 7+ Firefox JA JA
Apple macOS 10.13+ Safari JA NEE, browser runtime geheugenbeperkingen
Apple macOS 10.13+ Chroom JA* JA*
Apple macOS 10.13+ Firefox JA JA
Google Chrome OS 70+ Chroom JA JA
Google Android 7+ Chroom JA NEE, teksteditor wordt niet ondersteund op tablets
Apple iPadOS 12+ Safari JA NEE, teksteditor wordt niet ondersteund op tablets
Apple iPadOS 12+ Chroom Niet aanbevolen, kan bestanden niet goed opslaan NEE, teksteditor wordt niet ondersteund op tablets
Amazon FireOS 6+ Zijden Browser JA NEE, teksteditor wordt niet ondersteund op tablets

*Opmerking: Apple macOS 11.0 Big Sur en Chrome Browser zijn momenteel niet compatibel met VEXcode VR.

Gebruikers kunnen de compatibiliteit van hun apparaat en browser controleren door het venster "Over" in VEXcode VR te openen onder het menu Bestand.

Kennisgeving voor gebruikers van Windows 10 - VEXcode VR is alleen compatibel met Microsoft Edge (Chromium). Upgrade naar Microsoft Edge (Chromium) hier.

Legacy versus chroom