Notities gebruiken in een VEXcode VR Blocks-project

Hier zijn enkele basismanieren om notities in projecten te beheren:

Een notitie toevoegen aan een project

Klik met de rechtermuisknop of druk lang ergens in de werkruimte en selecteer 'Notitie toevoegen'.

Typ vervolgens tekst, cijfers of symbolen in de notitie.

• Druk op de 'Enter'- of 'Return'-toets om een notitie met meerdere regels te schrijven.
  • Selecteer ergens in de werkruimte wanneer de notitie is voltooid.

Notities samenvouwen

U kunt een notitie samenvouwen door de pijl-omlaag in de bovenmarge te selecteren.

Dit zal de notitie samenvouwen.

Notities verplaatsen

U kunt een notitie verplaatsen door de bovenmarge te selecteren en deze te slepen.

Notities verwijderen

U kunt elke notitie verwijderen door de 'X' in de rechterbovenhoek van de notitie te selecteren.

U kunt een notitie ook verwijderen door er met de rechtermuisknop op te klikken of er lang op te drukken en 'Verwijderen' te selecteren.

Notities dupliceren

U kunt een notitie dupliceren door er met de rechtermuisknop op te klikken of er lang op te drukken en 'Dupliceren' te selecteren.