Een blok verwijderen in VEXcode VR

Blokken in VEXcode VR kunnen op een aantal manieren worden verwijderd.

Dit artikel zal het volgende behandelen:

• Sleep om te verwijderen
  • Een enkel blok uit een stapel verwijderen
  • Alle blokken verwijderen

Sleep om te verwijderen

Selecteer een blok of een stapel blokken in de werkruimte en sleep ze naar links naar de Toolbox om ze uit je project te verwijderen.

Een enkel blok uit een stapel verwijderen

Om een enkel blok uit een stapel te verwijderen, selecteert u een blok in een stapel in de context (rechts klikken of lang indrukken) en kiest u vervolgens 'Blok verwijderen' in het contextmenu. Hiermee worden ook alle geneste blokken verwijderd als een blok met parameters is gekozen om te worden verwijderd.

Alle blokken verwijderen

Om alle blokken in de werkruimte te verwijderen, selecteert u de achtergrond van de werkruimte in de context (klik met de rechtermuisknop of houdt u lang ingedrukt) en kiest u 'Verwijder X-blokken'.

Wanneer u ervoor kiest om meer dan één blok te verwijderen, wordt u gevraagd om het verwijderen van alle blokken te bevestigen om onbedoeld verwijderen te voorkomen.Er verschijnt een prompt NIET wanneer geneste blokken zijn geselecteerd om te worden verwijderd.

Opmerking: Als u deze optie kiest, wordt het blok {When started} niet verwijderd.