De map VEXcode Projects bekijken in VEXcode Pro V5 voor Windows

De map vexcode-projecten bevat alle projecten die in VEXcode Pro V5 zijn gemaakt. Het volgende artikel gaat over:

• Hoe u naar de standaardlocatie van de map vexcode-projects gaat.
  • Een overzicht van welke mappen/bestanden zich binnen een VEXcode Pro V5-project bevinden.
  • Wat te doen als er geen VEXcode Pro V5-project op de standaard vexcode-projects-locatie staat.

Hoe kom je bij de vexcode-projects map

Om naar de map vexcode-projects te gaan:

Klik op de zoekfunctie linksonder in het scherm.

Typ Bestandsverkenner in de zoekfunctie en druk vervolgens op Enter om Verkenner te openen.

Klik op Deze pc in de zijbalk van de Verkenner.

Klik op het mappictogram Documenten aan de rechterkant van Bestandsverkenning om het te openen.

Open de map vexcode-projecten om al uw opgeslagen projecten te zien.

U ziet al uw VEXcode Pro V5-projectmappen.

Overzicht van welke mappen/bestanden zich in een VEXcode Pro V5-project bevinden

Open een van uw VEXcode Pro V5-projectmappen en daarin vindt u mappen die het volgende bevatten:

• Broncode (*.cpp-bestanden)
  • Header-bestanden (*.h-bestanden)
  • Bestanden maken (makefile, vex/mkenv.mk, vex/mkrules.mk)
  • Al deze bestanden zijn nodig om het project te bouwen en te downloaden naar een V5 Brain.

Wat te doen als er geen VEXcode Pro V5-project bestaat op de standaardlocatie van vexcode-projects?

Als u uw vexcode-projects-map opent en geen van uw VEXcode Pro V5-projecten aanwezig is, volgt u deze stappen om te bepalen waar ze zich bevinden:

Start de VEXcode Pro V5-applicatie.

Klik op Bestand en klik vervolgens in de vervolgkeuzelijst Bestand op Voorkeuren.

bestandslocatie gevonden.png

Kijk naar het bestandspad naast de voorkeur van de programmamap. Dit bestandspad vertelt u de locatie waar uw VEXcode Pro V5-projecten worden opgeslagen. De ~ aan het begin van het bestandspad verwijst naar uw thuismap.

Klik op de zoekfunctie.

Zoek naar Verkenner en druk op enter.

Navigeer naar de VEXcode Pro V5-projectenmap die u in stap 3 hebt genoteerd.

Open de map vexcode-projecten om al uw opgeslagen projecten te zien.

U ziet nu al uw VEXcode Pro V5-projectmappen.

Open een van uw VEXcode Pro V5-projectmappen en binnenin vindt u mappen die het volgende bevatten:

• Broncode (*.cpp-bestanden)
  • Header-bestanden (*.h-bestanden)
  • Bestanden maken (makefile, vex/mkenv.mk, vex/mkrules.mk)
  • Al deze bestanden zijn nodig om het project te bouwen en te downloaden naar een V5 Brain.