De map VEXcode Projects bekijken in VEXcode Pro V5 voor macOS

De map vexcode-projects bevat alle projecten die zijn gemaakt in VEXcode Pro V5.

Hoe u naar de map vexcode-projects gaat

Om naar de map vexcode-projects te gaan:

Open Finder door op het Finder-pictogram in uw Dock te klikken.

Open het mappictogram Documenten in de zijbalk van de Finder.

Open de map vexcode-projects om al uw opgeslagen projecten te bekijken.

U ziet nu al uw VEXcode Pro V5-projectmappen.

Overzicht van welke mappen/bestanden zich binnen een VEXcode Pro V5-project bevinden

Open een van uw VEXcode Pro V5-projectmappen en daarin vindt u mappen die het volgende bevatten:

• Broncode (*.cpp-bestanden)
  • Headerbestanden (*.h-bestanden)
  • Bouwbestanden (makefile, vex/mkenv.mk, vex/mkrules.mk)
  • Al deze bestanden zijn nodig om het project te bouwen en te downloaden naar een V5 Brain.

Wat te doen als er geen VEXcode Pro V5-project bestaat op de standaard vexcode-projects-locatie

Als u uw map vexcode-projects opent en er geen van uw VEXcode Pro V5-projecten zijn, volgt u deze stappen om te vinden waar ze zich bevinden:

Start de VEXcode Pro V5-applicatie.

Klik op Bestand en vervolgens in de vervolgkeuzelijst Bestand op Voorkeuren.

Kijk naar het bestandspad naast de programmamapvoorkeur. Dit bestandspad vertelt u de locatie waar uw VEXcode Pro V5-projecten worden opgeslagen. De ~ aan het begin van het bestandspad verwijst naar uw thuismap.

Open Finder door op het Finder-pictogram in uw Dock te klikken.

Navigeer naar de VEXcode Pro V5-projectenmap die u in stap 3 hebt genoteerd.

Open de map vexcode-projecten om al uw opgeslagen projecten te bekijken.

U ziet nu al uw VEXcode Pro V5-projectmappen.

Open een van uw VEXcode Pro V5-projectmappen en daarin vindt u mappen die het volgende bevatten:

• Broncode (*.cpp-bestanden)
  • Headerbestanden (*.h-bestanden)
  • Bouwbestanden (makefile, vex/mkenv.mk, vex/mkrules.mk)
  • Al deze bestanden zijn nodig om het project te bouwen en te downloaden naar een V5 Brain.