De map VEXcode Projects bekijken in VEXcode Pro V5 voor macOS

De map vexcode-projecten bevat alle projecten die in VEXcode Pro V5 zijn gemaakt. Het volgende artikel gaat over:

• Hoe u naar de standaardlocatie van de map vexcode-projects gaat.
  • Een overzicht van welke mappen/bestanden zich binnen een VEXcode Pro V5-project bevinden.
  • Wat te doen als er geen VEXcode Pro V5-project op de standaard vexcode-projects-locatie staat.

Hoe kom je bij de vexcode-projects map

Om naar de map vexcode-projects te gaan:

Open Finder door op het Finder-pictogram in uw Dock te klikken.

Open het mappictogram Documenten in de zijbalk van de Finder.

Open de map vexcode-projecten om al uw opgeslagen projecten te zien.

U ziet nu al uw VEXcode Pro V5-projectmappen.

Overzicht van welke mappen/bestanden zich in een VEXcode Pro V5-project bevinden

Open een van uw VEXcode Pro V5-projectmappen en binnenin vindt u mappen die het volgende bevatten:

• Broncode (*.cpp-bestanden)
  • Header-bestanden (*.h-bestanden)
  • Bestanden maken (makefile, vex/mkenv.mk, vex/mkrules.mk)
  • Al deze bestanden zijn nodig om het project te bouwen en te downloaden naar een V5 Brain.

Wat te doen als er geen VEXcode Pro V5-project bestaat op de standaardlocatie van vexcode-projects?

Als u uw vexcode-projects-map opent en geen van uw VEXcode Pro V5-projecten aanwezig is, volgt u deze stappen om te zien waar ze zich bevinden:

Start de VEXcode Pro V5-applicatie.

Klik op Bestand en klik vervolgens in de vervolgkeuzelijst Bestand op Voorkeuren.

bestandslocatie gevonden.png

Kijk naar het bestandspad naast de voorkeur van de programmamap. Dit bestandspad vertelt u de locatie waar uw VEXcode Pro V5-projecten worden opgeslagen. De ~ aan het begin van het bestandspad verwijst naar uw thuismap.

Open Finder door op het Finder-pictogram in uw Dock te klikken.

Navigeer naar de VEXcode Pro V5-projectenmap die u in stap 3 hebt genoteerd.

Open de map vexcode-projecten om al uw opgeslagen projecten te zien.

U ziet nu al uw VEXcode Pro V5-projectmappen.

Open een van uw VEXcode Pro V5-projectmappen en binnenin vindt u mappen die het volgende bevatten:

• Broncode (*.cpp-bestanden)
  • Header-bestanden (*.h-bestanden)
  • Bestanden maken (makefile, vex/mkenv.mk, vex/mkrules.mk)
  • Al deze bestanden zijn nodig om het project te bouwen en te downloaden naar een V5 Brain.