Wanneer u online bestelt bij VEX Robotics, heeft u de mogelijkheid om te bestellen met een kaart of met een inkooporder (PO).

Dit artikel zal het volgende behandelen:

• Bestellen met een online bestelling
    • Het afrekenproces

Opmerking: Als u deze optie niet ziet en een Amerikaanse klant bent, stuur dan een e-mail naar sales@vexrobotics.com (Internationale klanten kunnen hier klikken) om het aan uw account toe te voegen. (Zorg ervoor dat u het e-mailadres vermeldt dat is gekoppeld aan uw vexrobotics.com -account, aangezien dit vereist is voor de verwerking van online bestellingen .)

Bestellen met een online bestelling

uitchecken

Log in op uw vexrobotics.com -account en plaats de benodigde artikelen in een winkelwagen.

Plaats de benodigde artikelen in een winkelwagen

Klik op het winkelwagenpictogram en vervolgens op de blauwe knop "Doorgaan naar afrekenen"

Vul uw adres in en kies de gewenste verzendmethode en klik vervolgens op Volgende

Klik op het keuzerondje Inkooporder om de PO-betaalmethode te selecteren

Vul het inkoopordernummer in het vereiste veld in

Upload een PDF-kopie van uw officiële inkooporder met behulp van de knop Upload

Klik op Bestelling plaatsen om de bestelling te voltooien

Bestel met een e-PO

Als u een Amerikaanse klant bent, kunt u een kopie van uw inkooporder e-mailen naar sales@vexrobotics.com (Internationaal klanten kunnen hier klikken). Zorg ervoor dat u uw offertenummer vermeldt als u er een heeft gemaakt. Klik hier voor meer informatie over het genereren van een offerte.

Opmerking: VEX genereert de PO niet, de interne inkoopafdeling van de school/het andere bedrijf doet dit en dient deze vervolgens in bij VEX .

U kunt een algemene inkooporder of een inkooporder verzenden waarin naar een offerte wordt verwezen. Amerikaanse klanten kunnen het offertenummer sturen naar sales@vexrobotics.com (internationale klanten kunnen klikken op hier) op het moment van de inkooporder, en zorg ervoor dat de inkooporder een van de volgende dingen doet:

PO's kunnen geen "Verzendadres" bevatten dat een postbus is (tenzij er ook een straatadres wordt vermeld).

• Inclusief geschatte verzendkosten, of voegt naar schatting 15% van de bestelling toe als verzending.
  • Geeft aan dat de verzendkosten door VEX Robotics kunnen worden toegevoegd aan het totale bedrag dat op de inkooporder staat.

Opmerking: Zonder een van deze opties kan VEX de PO niet verwerken. VEX zal meer informatie opvragen voordat de bestelling kan worden verwerkt.