Basisprojectstructuur voor uw eerste project in VEXcode Pro V5

Het zeer eenvoudige V5-tekstprogramma moet de volgende basisprogrammastructuur bevatten:

#include "vex.h"
met namespace vex;

vex::brain Brain;
int main() {
	// codesegmenten gaan hier
	retourneer 0;
}

MAAR:
Wanneer de V5 IDE een project voor u maakt, wordt standaard een bestand met de naam robot-config.h gemaakt. Dit bestand bevat al het volgende: brain Brain;

Daarom moet u niet opnieuw een instantie van "Brain" in uw code declareren. Alle onderstaande voorbeelden gaan uit van de volgende sjabloonconfiguratie:

Bereik: Dit document behandelt primitieve gegevenstypen, basisprincipes voor het gebruik ervan en waarschuwing voor veelvoorkomende fouten .