Help gebruiken in VEXcode Pro V5

Hulp in VEXcode Pro V5 kan gebruikers uitleg geven over het gebruik van een commando in hun project.

Het Help-venster openen

Klik op het Help-pictogram om het Help-venster te openen. Het Help-pictogram is het vraagtekenpictogram in de rechterbovenhoek van VEXcode Pro V5.

Er verschijnt standaard een leeg Help-venster.

Hulp krijgen voor een opdracht

Klik met de rechtermuisknop op de opdracht om de help te zien.Bijvoorbeeld: Drivetrain.drive(forward);

In dit voorbeeld is Drivetrain de apparaatnaam, drive is de naam van de opdracht en de informatie tussen haakjes zijn de parameters.

Klik met de rechtermuisknop op een opdrachtnaam in uw project en selecteer "Opdracht Help" voor meer informatie over het gebruik van de opdracht.Informatie over die opdracht verschijnt in het Help-venster.

Als meerdere apparaten dezelfde opdrachtnaam delen, krijg je een verzoek om het apparaat te selecteren waarmee je hulp wilt. U kunt een apparaat selecteren door op de naam van het commando uit de lijst te klikken.

Als er geen hulp bij het commando kan worden gevonden, kijk dan eens op ons tabblad "Geavanceerde hulp". U kunt toegang krijgen tot "Geavanceerde Help" door op "Extra" in het bovenste menu te klikken.

Selecteer vervolgens "Geavanceerde Help openen (in browser)".

Toegang tot de opdrachtreferentie

De opdrachtreferentie bevat een lijst met opdrachten die beschikbaar zijn voor elk apparaat dat binnen uw project is geconfigureerd.

Het Help-venster sluiten

Klik nogmaals op de Help-knop in de werkbalk om het Help-venster te sluiten.