Een VEXcode V5 Blocks-project openen op een Chromebook

Wanneer u in VEXcode V5 werkt, zijn er verschillende manieren om een project op een Chromebook te openen.

Het volgende artikel gaat over:

• Een bestaand project openen
  • Open een voorbeeldproject

Een bestaand project openen

Selecteer 'Bestand' in de werkbalk.

Selecteer 'Openen' in het vervolgkeuzemenu.

Het bestandsmenu van uw apparaat wordt geopend. Selecteer 'Downloads' of de locatie waar je je bestand hebt opgeslagen. Selecteer vervolgens het gewenste Block-projectbestand.

Selecteer 'Openen'.

Uw project wordt geopend in VEXcode V5.

Open een voorbeeldproject

Selecteer 'Bestand' in de werkbalk.

Selecteer 'Open voorbeelden' in het vervolgkeuzemenu.

Selecteer een sjabloon of een voorbeeldproject.

Opmerking: Sjablonen en voorbeeldprojecten worden gebruikt voor het volgende.

• Sjablonen configureren de motoren en sensoren op uw robot voor het project.
  • Voorbeeldprojecten zijn kant-en-klare projecten die klaar zijn om te downloaden en uit te voeren.

Dit project bevat de Clawbot-sjabloon (aandrijflijn 2-motor, geen gyro).

Eenmaal geselecteerd, wordt het sjabloon of voorbeeldproject geopend.