Een VEXcode V5 Blocks-project openen op een Chromebook

Wanneer u in VEXcode V5 werkt, zijn er verschillende manieren om een ​​project op een Chromebook te openen.

Open een bestaand project

Selecteer 'Bestand' in de werkbalk.

Selecteer 'Openen' in het vervolgkeuzemenu.

Het menu Bestand van uw apparaat wordt geopend. Selecteer 'Downloads' of de locatie waar u uw bestand heeft opgeslagen. Selecteer vervolgens het gewenste Block-projectbestand.

Selecteer 'Openen'.

Uw project wordt geopend in VEXcode V5.

Open een voorbeeldproject

Selecteer 'Bestand' in de werkbalk.

Selecteer 'Voorbeelden openen' in het vervolgkeuzemenu.

Selecteer een sjabloon of een voorbeeldproject.

Opmerking: Sjablonen en voorbeeldprojecten worden voor het volgende gebruikt.

• Sjablonen configureren de motoren en sensoren op uw robot voor het project.
  • Voorbeeldprojecten zijn kant-en-klare projecten die klaar zijn om te downloaden en uit te voeren.

Dit project bevat de sjabloon Clawbot (aandrijflijn met 2 motoren, geen gyro).

Eenmaal geselecteerd, wordt het sjabloon of voorbeeldproject geopend.