Wat is Firmware?

Dit besturingssysteem is volledig geschreven door VEX Robotics en maakt gebruik van de flexibiliteit en kracht van VEX-hardware voor de uiteenlopende onderwijsbehoeften en de strenge concurrentie. The Brain pusht automatisch de nieuwste updates naar elk V5-apparaat dat erop is aangesloten.

Hoe de firmware van de V5 Brain te updaten

Volg de stappen die in dit artikel worden beschreven om de firmware van de V5 Brain bij te werken.