Arcade Drive uitvoeren met de V5-controller

Schakel uw V5-controller in

Druk op de vierkante aan/uit-knop in het midden van de controller om deze in te schakelen.

Bestuurdersbediening instellen

Gebruik de pijlknoppen om het pictogram van het Driver Control-programma te markeren (gemarkeerd in de afbeelding).

Druk vervolgens op de A-toets om Rijden te kiezen.

Druk nogmaals op de A-knop om Uitvoeren te kiezen.

Druk indien nodig op de B-knop om terug te keren naar het vorige menu.

Gebruik de joysticks om de aandrijflijn te bedienen

• De joysticks bedienen de aandrijfmotoren in arcadebesturing.
  • Als u de joysticks naar voren kantelt, beweegt de V5-robot vooruit.
  • Als u de joysticks naar achteren kantelt, beweegt de V5-robot naar achteren.
  • Door de joysticks naar links of rechts te kantelen, zal de V5 Robot een puntdraai maken in de gekozen richting.