De firmware van de V5-controller bijwerken

Sluit een V5 Smart Cable aan op uw V5 Controller.

Sluit het ene uiteinde van een V5 Smart Cable aan op een van de Smart Ports aan de bovenkant van de V5 Controller.

Verbind je V5-controller met je V5 Robot Brain.

Sluit het andere uiteinde van de V5 Smart Cable aan op een open Smart Port op de V5 Robot Brain.

Schakel uw V5 Brain in, als deze nog niet is ingeschakeld.

Zorg ervoor dat je V5 Robot Brain een opgeladen V5 Robot Battery heeft aangesloten.

Druk op de aan/uit-knop op de V5 Robot Brain om hem aan te zetten als deze nog niet is ingeschakeld.

Bevestig de firmware-update.

Als de firmware van uw V5-controller niet overeenkomt met de firmware op de V5 Robot Brain, ziet u dit scherm.

Druk op OK om de firmware-update voor de V5 Wireless Controller te starten.

Mogelijk wordt u ook gevraagd om de activa van de controller bij te werken. Druk in dat geval een tweede keer op OK.