Selecties maken vanuit het hoofdscherm van de V5-controller

Zet je V5-controller aan

Druk op de vierkante aan/uit-knop in het midden van de controller om deze AAN te zetten.

Om de controller UIT te schakelen, houdt u de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt.

Maak selecties vanaf het startscherm

Gebruik de pijltoetsen om het pictogram van het programma Driver Control (gemarkeerd in de afbeelding), het pictogram van het menu Programma's (midden) of het pictogram van het menu Instellingen (rechts) te markeren.

Druk vervolgens op de A-knop om die optie te kiezen. U kunt op de B-knop drukken om terug te keren naar het vorige menu.