De V5-controller resetten

Je hebt een lang, dun stuk gereedschap nodig. Een inbussleutel, een VEX-schacht of zelfs een paperclip kan werken.

De resetknop is een witte knop die zich onderaan het gat bevindt dat zich het dichtst bij het midden van de controller bevindt.

U kunt controleren of dit het juiste gat is door een zaklamp te gebruiken en in het gat te kijken. Je zou een witte knop moeten zien, geen schroef.

Gebruik het gereedschap vanaf de eerste stap om de resetknop 5 seconden ingedrukt te houden.

Laat vervolgens de knop los en schakel de controller weer in.