Een 3-draads apparaat aansluiten op de V5 Brain

Verzamel de benodigde componenten

Je hebt de volgende spullen nodig:

• een V5-robotbrein
  • een 3-draads apparaat

Lokaliseer de 3-draads poorten

De 3-Wire Ports bevinden zich aan de kant van de V5 Brain tegenover de kant met de batterij aansluiting.

Het V5-brein heeft in totaal acht 3-draads poorten, gelabeld A-H, die allemaal kunnen worden gebruikt als in- of uitgangen die kunnen worden gebruikt met VEX EDR 3-draads legacy-sensoren en motorcontrollers.

Sluit het 3-draads apparaat aan.

Steek de 3-aderige kabel(s) in de gewenste poort(en). De poorten zijn gecodeerd, zodat u de kabel maar op één manier kunt aansluiten.

Als u 3-draads extensies gebruikt, zorg er dan voor dat de zwarte draden altijd zijn aangesloten om te voorkomen dat het apparaat verkeerd wordt aangesloten.