Draadloos een project downloaden in VEXcode Pro V5

Verbind de V5-controller draadloos met de Brain of via een Smart Cable.

OPMERKING: De controller moet tijdens het hele draadloze downloadproces verbonden zijn met de hersenen. Je kunt bevestigen dat je controller is verbonden door naar het scherm van je Brain te kijken. Rechtsboven in het scherm ziet u een controller en een signaalpictogram.

Wanneer je je controller hebt aangesloten op de hersenen, open je VEXcode Pro V5.

Sluit de Controller via een USB-kabel aan op de computer. De controller moet tijdens het hele draadloze downloadproces via een USB-kabel op de computer zijn aangesloten.

Controleer of de controller goed is aangesloten. Dit wordt aangegeven doordat het Controller-pictogram groen is.

Sla het project op en kies vervolgens naar welke slots van de Brain je wilt downloaden.

Controleer of het Brain-pictogram groen is en de Download- en andere pictogrammen grijs.

Selecteer Download naar het project naar het geselecteerde slot van de Brain.

OPMERKING: De pictogrammen Downloaden, Uitvoeren en Stoppen worden kort grijs totdat de download is voltooid. Draadloze downloads duren iets langer dan bekabelde downloads.

Voer ten slotte het project op de hersenen uit.

U kunt het project ook uitvoeren vanuit de werkbalk.

OPMERKING: Het project moet al zijn gedownload voordat u het project vanuit de werkbalk kunt uitvoeren.