Voorbeeldprojecten openen in VEXcode Pro V5

Start VEXcode Pro V5

pro v5

Start VEXcode Pro V5 met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad.

Open het menu Voorbeeldprojecten

Selecteer 'Voorbeelden openen...' in het vervolgkeuzemenu Bestand.

Selecteer het voorbeeldproject

Selecteer het voorbeeldproject en selecteer vervolgens 'Volgende'.

U kunt ook dubbelklikken op het geselecteerde voorbeeld om automatisch het venster te openen waarin u het project een naam kunt geven.

Naam en open

De projectnaam wordt standaard ingevuld als 'MijnProject1'. Geef het project een nieuwe naam en selecteer de knop Maken.

OPMERKING: De naam mag niet langer zijn dan 21 tekens en mag geen spaties bevatten.