Interpretatie van het hersenstatuspictogram in VEXcode V5

U kunt de status van de hersenen identificeren door naar het pictogram te kijken.

Kleur hersenenpictogram Hersenen icoon Toestand
wit

Geen verbinding - De Brain is niet goed aangesloten op de computer of staat niet aan.
Oranje

Verbonden maar de firmware van de Brain is niet up-to-date.
Groente

Verbonden met up-to-date firmware en klaar om te downloaden.

Wit hersenpictogram

Zorg ervoor dat de Brain goed is aangesloten op uw computer en is ingeschakeld.

• Controleer of de USB-kabel goed werkt.
  • Klik hier voor hulp bij het inschakelen van uw hersenen.

Oranje Hersenen Icoon

U kunt de Brain bijwerken in VEXcode V5 door de knop Verouderd te selecteren.

Wacht terwijl de firmware wordt bijgewerkt.

Selecteer OK en schakel de Brain uit.

Groen Hersenpictogram

U bent klaar om uw project te downloaden.

Voor hulp bij het downloaden van een project naar uw robot, klik hier.