Bloko ištrynimas VEXcode VR

VEXcode VR blokus galima ištrinti įvairiais būdais.


Vilkite į Ištrinti

Darbo srityje pasirinkite bloką arba blokų krūvą ir vilkite juos į kairę į įrankių dėžę, kad ištrintumėte iš savo projekto.

Kontekstinis meniu, kuriame rodoma parinktis „Ištrinti“ pasirinktam blokui „VEXcode VR“ darbo srityje


Ištrinkite vieną bloką iš krūvos

Norėdami pašalinti vieną bloką iš krūvos, kontekstiniu būdu (dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite arba ilgai paspauskite) pasirinkite bloką, tada kontekstiniame meniu pasirinkite „Ištrinti bloką“. Tai taip pat ištrins visus įdėtus blokus, jei pasirinksite ištrinti bloką su parametrais.

Bloko kontekstinio meniu parinktis „Ištrinti bloką“


Ištrinti visus blokus

Norėdami pašalinti visus darbo srities blokus, kontekstiniu būdu (dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite arba ilgai paspauskite) pasirinkite darbo srities foną ir pasirinkite „Ištrinti X blokus“. 

VEXcode VR darbo srityje pasirinktas blokas, skirtas ištrinti

Pasirinkus ištrinti daugiau nei vieną bloką, jūsų bus paprašyta patvirtinti visų blokų ištrynimą, kad išvengtumėte atsitiktinio ištrynimo. Kai bus pasirinkti ištrinti įdėtieji blokai, pasirodys raginimas NOT.

VEXcode VR darbo srityje pasirinktas blokas, skirtas ištrinti

Kai pasirenkate ištrinti visus darbo srities blokus, jūsų bus paprašyta patvirtinti visų blokų ištrynimą, kad išvengtumėte atsitiktinio ištrynimo. Kai bus pasirinkti ištrinti įdėtieji blokai, pasirodys raginimas NOT.

For more information, help, and tips, check out the many resources at VEX Professional Development Plus

Last Updated: