Blokk törlése VEXcode VR-ben

A VEXcode VR blokkjai számos módon törölhetők.


Húzza a Törlés lehetőséghez

Jelöljön ki egy blokkot vagy blokkok kötegét a munkaterületen, és húzza balra az Eszköztárba, hogy törölje őket a projektből.

A VEXcode VR munkaterületen kiválasztott blokk Törlés parancsát mutató helyi menü


Egyetlen blokk törlése a veremből

Ha egyetlen blokkot szeretne eltávolítani a veremből, válassza ki a környezetből (jobb kattintással vagy hosszan lenyomva) egy blokkot a veremben, majd válassza a „Blokk törlése” lehetőséget a helyi menüből. Ezzel az összes beágyazott blokkot is törli, ha a paraméterekkel rendelkező blokk törlésre kerül.

Blokk törlése opció a blokk helyi menüjében


Minden blokk törlése

A munkaterület összes blokkjának eltávolításához válassza ki a környezetet (jobb kattintással vagy hosszan lenyomva) a munkaterület hátterét, és válassza az „X blokk törlése” lehetőséget. 

Blokk kijelölve törlésre a VEXcode VR munkaterületen

Ha egynél több blokk törlését választja, a véletlen törlés elkerülése érdekében meg kell erősítenie az összes blokk törlését. A NOT üzenet jelenik meg, amikor a beágyazott blokkokat törölni kívánja.

Blokk kijelölve törlésre a VEXcode VR munkaterületen

Ha a munkaterület összes blokkjának törlését választja, a véletlen törlés elkerülése érdekében meg kell erősítenie az összes blokk törlését. A NOT üzenet jelenik meg, amikor a beágyazott blokkokat törölni kívánja.

For more information, help, and tips, check out the many resources at VEX Professional Development Plus

Last Updated: