Het VEX Devices Driver Installer voor VEX IQ installeren

Download eerst de:

Stuurprogramma voor VEX-apparaten

Selecteer het VEX Devices Driver Installer-pictogram om de InstallShield-wizard te starten.

Opmerking: Mogelijk moet u de app toestemming geven om wijzigingen aan te brengen op uw computer.

In de eerste InstallShield Wizard-prompt selecteert u de knop "Volgende".

Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers door en selecteer het ballonnetje naast 'Ik accepteer de voorwaarden in de licentieovereenkomst'.

Selecteer vervolgens de knop “Volgende”.

Selecteer de knop "Installeren".

Selecteer de knop "Voltooien" om de installatie van het VEX Devices Driver Installer te voltooien en de InstallShield Wizard te sluiten.