Draadloos een project downloaden naar de IQ (2e generatie) Brain via de IQ (2e generatie) Controller

U kunt VEXcode IQ-projecten draadloos downloaden van een computer naar uw IQ (2e generatie) Brain met uw VEX IQ (2e generatie) Controller en een USB-kabel. Hiervoor heeft u een USB-kabel nodig om uw (2e generatie) Controller op uw apparaat aan te sluiten.

Opmerking: Dit proces werkt alleen met een Mac-, Windows- of Chromebook-apparaat.

Sluit uw VEX IQ (2e generatie) Controller aan op de VEX IQ (2e generatie) Brain

Om te beginnen moeten je Controller en Brain gekoppeld zijn.
Volg de stappen in dit artikel om uw (2e generatie) Controller draadloos te koppelen aan de (2e generatie) Brain.

Zorg ervoor dat zowel de Controller als Brain zijn ingeschakeld gedurende dit proces.

Sluit uw USB-kabel aan

Sluit de USB-kabel aan op zowel uw Mac-, Windows- of Chromebook-apparaat als uw IQ (2e generatie) Controller.

Eenmaal verbonden, worden zowel de Brain als de Controller-pictogrammen in de VEXcode IQ-werkbalk groen weergegeven.

Als het Controller-pictogram in de VEXcode IQ-werkbalk oranje is, kunnen je Controller en Brain op elk moment worden ontkoppeld of is de firmware van je Controller mogelijk verouderd.

Zorg ervoor dat zowel de Brain als de Controller zijn ingeschakeld en volg de stappen om indien nodig opnieuw verbinding te maken.

Of volg de stappen in dit artikel om uw Firmware van de controller.

Download uw project

Terwijl de USB-kabel nog steeds is aangesloten op zowel de (2e generatie) Controller als uw apparaat, selecteert u 'Download' in de VEXcode IQ-werkbalk om uw project te downloaden. U ziet een voortgangsbalk 'Gebruikersproject downloaden'.

Voer je project uit

U ziet uw project op het Brain-scherm en u kunt uw project uitvoeren met de knoppen op de Brain of de knop 'Uitvoeren' in VEXcode IQ.