Alle VEX IQ Smart Devices (Robot Brain, Controller, Smart Motor en sensoren) bevatten hun eigen interne processors en draaien op speciale software. Deze software zorgt voor geavanceerde programmeerfuncties. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw VEX IQ-systeem goed werkt, is door de software van de robot up-to-date te houden.

home_screen_on_brain._brain_on.png

VEXos-versie 1.01 (huidig)

  • Eerste uitgave

IQ_Gen_2_Controller-Battery_Light_1_.png

Controllerfirmware 1.01 (huidig)

  • Eerste uitgave

For more information, help, and tips, check out the many resources at VEX Professional Development Plus

Last Updated: