Het sensordashboard op de VEX IQ (2e generatie) Brain gebruiken

U kunt het Sensor Dashboard op de VEX IQ (2e generatie) Brain gebruiken om sensorgegevens voor een aangesloten sensor te bekijken.

Gebruik de linker- en rechterknoppen om de menuoptie Apparaten te markeren en druk vervolgens op de knop Controleren om Apparaten te selecteren.

In het menu Apparaten ziet u aangesloten apparaten op uw robot.

Gebruik de linker- en rechterknoppen om de gewenste sensor te markeren en druk vervolgens op de knop Controleren om deze te selecteren.

Als er meer dan één gegevenstype door de sensor wordt gemeld, kunt u de knop Controleren gebruiken om door de sensorgegevensopties te bladeren.

In deze voorbeeldafbeelding kan de optische sensor de tintwaarde, helderheid of nabijheid weergeven.

Blijf op de knop Controleren drukken totdat u de gewenste Dashboard-weergave voor uw geselecteerde sensor ziet.

Deze voorbeeldafbeelding toont het sensordashboard voor de optische sensor. Het dashboard toont de poort waarop de optische sensor is aangesloten, evenals de tintwaarde, kleur, LED, helderheid en nabijheidsgegevens.