Navigeren door het VEX IQ (2e generatie) hersenscherm

VEX IQ (1e generatie) gebruiken? Zie dit artikel.

De knoppen op de hersenen

Op de Brain zijn er vier hoofdknoppen die worden gebruikt om door het Brain-scherm te navigeren:

De knop Check

De knop Check wordt gebruikt om de Brain aan te zetten en om verschillende keuzes op het scherm te selecteren.

De X-knop

De X-knop wordt gebruikt om de Brain uit te schakelen. Het wordt ook gebruikt als een "ga terug"-knop om terug te keren naar vorige schermen.

De linker- en rechterknoppen

De linker- en rechterknop worden gebruikt om te navigeren tussen verschillende opties op het Brain-scherm.

Het startscherm

Wanneer de Brain is ingeschakeld met de knop Controleren, verschijnt het startscherm en het groene indicatielampje met groen.

Aan de linkerkant is een voorbeeld van het Brain-scherm wanneer het is ingeschakeld, met elk element als referentie gelabeld.