Verbinden met app-gebaseerde VEXcode IQ met een IQ (2e generatie) Brain- iPad

Het duurt slechts een paar stappen om een VEX IQ (2e generatie) Brain te verbinden met App-Based VEXcode IQ op uw iPad.

Plaats de batterij in de IQ Brain.

Zet de IQ Brain aan door op het vinkje te drukken.

Start app-gebaseerde VEXcode IQ.

Wanneer u VEXcode IQ start, ontvangt u mogelijk een prompt waarin u wordt gevraagd om het Bluetooth-gebruik te verifiëren. Selecteer 'OK'.

Selecteer het pictogram van het apparaatvenster om het venster Apparaten te openen.

Selecteer de knop '2e generatie' om aan te geven dat u verbinding maakt met een (2e generatie) Brain en sluit vervolgens het venster Apparaten.

Selecteer de Brain-knop.

Selecteer 'Verbinden met IQ (2e generatie).'

Het Brain-pictogram wordt oranje terwijl het scant naar het Robot Brain.

Er verschijnt een lijst met beschikbare IQ Brains. Selecteer de naam van de Brain waarmee je verbinding wilt maken.

Zodra een Brein is gekozen, selecteert u de knop 'Verbinden'.'

Er verschijnt een 4-cijferige radioverbindingscode op het scherm van de hersenen

Typ de code in de prompt in de app en selecteer 'verzenden'.

Het Brain-pictogram wordt groen om aan te geven dat het is verbonden. Als u het Brain-pictogram selecteert, geeft dit de naam aan van de Brain waarmee het verbonden is.

Een VEX IQ Brain loskoppelen van app-gebaseerde VEXcode IQ

Selecteer 'Ontkoppelen' om uw IQ Brain los te koppelen van VEXcode IQ.

Als u verbindingsproblemen ondervindt