Het duurt slechts een paar stappen om een 123 Robot te verbinden met de webgebaseerde VEXcode 123 op een Mac.

Schakel de 123 Robot in door de 123 Robot langs een oppervlak te duwen om hem te "wekken".

Start de webgebaseerde VEXcode 123 door te navigeren naar code123.vex.com. (Bekijk het VEXcode 123 Knowledge Base-artikel instellen voor browser- en apparaatvereisten.)

Open VEXcode 123 en selecteer het Robot-pictogram in de werkbalk.

Selecteer 'Verbinden'.

Selecteer de naam van de 123 Robot die je wilt koppelen, uit de lijst met beschikbare Robots.

Selecteer de knop 'Koppelen' zodra u uw robot hebt gekozen.

Het robotpictogram wordt oranje en het bericht 'Verbinden met:' verschijnt terwijl de robot verbinding maakt.

Zodra de 123 Robot is aangesloten, wordt het Robot-pictogram groen. Het bericht in het venster zegt 'Verbonden met:' en vermeldt de naam van de robot die is verbonden met de webgebaseerde VEXcode 123.

Onder het bericht 'Verbonden met:' staat een pictogram dat het batterijniveau van de 123 Robot weergeeft.

Het niveau in de batterij wordt weergegeven als een van de drie kleuren:

Rood voor een laag batterijniveau

Screen_Shot_2021-02-04_at_2.34.45_PM.png Geel voor een gemiddeld batterijniveau
Screen_Shot_2021-02-04_at_2.34.50_PM.png Groen voor een volledig batterijniveau

Een VEX 123-robot loskoppelen van de webgebaseerde VEXcode 123

Verbinding verbreken__app_.png

Selecteer ‘Ontkoppelen’ om uw 123 Robot los te koppelen van VEXcode 123.

Als u verbindingsproblemen ondervindt