Voorbeeldprojecten zijn een geweldige hulpbron als u net begint met VRC Virtual Skills. Hiermee kunt u zien hoe verschillende Python-commando's in VRC Virtual Skills worden gebruikt.

Python-voorbeeldprojecten gebruiken

Om een voorbeeldproject te openen, selecteert u het menu Bestand.

Kies 'Nieuw Virtual Skills Text Project'

Kies 'Voorbeelden openen'.

Pictogrammen voor veel verschillende voorbeeldprojecten worden getoond. Elk pictogram vertegenwoordigt een ander project en is gekleurd volgens de opdrachtcategorieën.

De filterbalk kan worden gebruikt om snel een specifiek type voorbeeld te vinden.

Om een voorbeeld te openen, selecteert u er een in het menu.

Python-opdrachten voor het voorbeeldproject worden ingevuld in de werkruimte. Deze commando's en hun parameters kunnen worden gewijzigd of verwijderd. Er kunnen extra Python-opdrachten worden toegevoegd om het voorbeeldproject te wijzigen.

Een voorbeeldproject starten in het venster Virtuele vaardigheden

Selecteer het pictogram Virtuele vaardigheden in de werkbalk om het venster Virtuele vaardigheden te openen.

Selecteer 'Start' in de werkbalk.

Opmerking: als u 'Start' selecteert in de werkbalk, wordt het venster Virtuele vaardigheden geopend als dit nog niet is geopend.

Of selecteer het 'Start'-pictogram aan de linkerkant van het venster Virtuele vaardigheden.

Zorg ervoor dat u Opslaat op uw apparaat als u het project opnieuw wilt laden.

Beschrijvingen in Python-voorbeeldprojecten

In elk Python-voorbeeldproject geeft de beschrijving een korte samenvatting van wat het project doet.