Help legt uit wat een opdracht doet, zodat u kunt achterhalen of het nuttig is voor uw project.

Hulp openen vanuit de Tool Box

Selecteer het Help-pictogram bij een willekeurige opdracht in de toolbox.

U ziet een scherm dat zich vanaf de rechterkant uitstrekt met informatie over de geselecteerde opdracht.

Selecteer alle opdrachten waarover u meer wilt weten.

Verberg het Help-venster wanneer u klaar bent door de rechterpijl naast het Help-pictogram te selecteren.

Help openen vanuit de werkruimte

Klik met de rechtermuisknop of druk lang op een opdracht in de werkruimte.

Er verschijnt een contextmenu. Selecteer "Opdracht Help".

U ziet een scherm dat zich vanaf de rechterkant uitstrekt met informatie over de geselecteerde opdracht.

Verberg het Help-venster wanneer u klaar bent door de rechterpijl naast het Help-pictogram te selecteren.