Een Python-project starten en stoppen in VRC Virtual Skills

Het starten en stoppen van een VRC Virtual Skills Python-project in VEXcode V5 bepaalt wanneer Moby, de Hero Bot, in de Virtueel Vaardighedenveld.

Het volgende artikel gaat over:

Een project starten

Belangrijke opmerking: De eerste keer dat een Python-project wordt gestart, kan er een kleine vertraging optreden omdat het Python-systeem wordt geladen in uw browser. Deze vertraging is normaal en zou alleen moeten optreden de eerste keer dat het Python-project wordt gestart tijdens elke VEXcode V5-sessie.

Van de werkbalk

Om een project te starten vanaf de werkbalk, selecteert u de knop "Start". Het venster Virtuele vaardigheden wordt automatisch geopend als het nog niet is geopend.

Zodra de knop "Start" is geselecteerd, wordt het project uitgevoerd en voert Moby de geprogrammeerde acties uit in het venster Virtuele vaardigheden. De knop "Start" blijft grijs terwijl het project wordt uitgevoerd. Het project moet worden gestopt voordat het opnieuw kan worden uitgevoerd.

Vanuit het venster Virtuele vaardigheden

Om een project te starten vanuit het venster Virtuele vaardigheden, moet u er eerst voor zorgen dat het venster Virtuele vaardigheden geopend is. Om het venster Virtuele vaardigheden te openen, selecteert u de knop Virtuele vaardigheden in de werkbalk.

Selecteer vervolgens de Start-knop. Zodra de Start-knop is ingedrukt, wordt het project uitgevoerd en voert Moby de geprogrammeerde acties uit in het veld Virtuele vaardigheden.

De Start-knop wordt vervangen door de Stop-knop terwijl het project loopt. Het project moet worden gestopt voordat het opnieuw kan worden uitgevoerd.

Een project stoppen?

Van de werkbalk

Om een project vanaf de werkbalk te stoppen, selecteert u de knop "Stoppen".

Vanuit het venster Virtuele vaardigheden

Om een project te stoppen vanuit het Virtuele Vaardigheden-venster, selecteert u de Stop-knop.

U kunt het project ook stoppen door op de knop "Reset" aan de linkerkant van het venster Virtuele vaardigheden te drukken.

Merk op dat de knop "Start" weer wit wordt zodra het project is gestopt.

De Start-knop keert ook terug in het venster Virtuele Vaardigheden.

Hoe een project opnieuw te starten?

Van waar je was gebleven

Om uw robot verder te laten werken vanaf het punt waar hij het laatst was gebleven, selecteert u opnieuw de knop "Start" op de werkbalk, terwijl u het venster Virtuele vaardigheden open laat.

Of selecteer opnieuw de Start-knop in het venster Virtuele vaardigheden.

Vanaf het begin

Om Moby weer bij het begin te starten, selecteert u de knop "Reset" in het venster Virtuele vaardigheden of "Sluit" het venster Virtuele vaardigheden.