Er wordt een nieuw Blocks-project geopend wanneer u VEXcode V5 start, maar u kunt eenvoudig eenmalig een nieuw VRC Virtual Skills Python-project maken VEXcode V5 is geopend.

Een nieuw Python-project maken

Start VEXcode V5 vanaf codev5.vex.com. De standaardinstelling is in het blokkenformaat.

Om een Python-project te maken, opent u het menu Bestand en selecteert u 'Nieuw tekstproject voor virtuele vaardigheden'.

Het VEXcode V5-platform wordt geconverteerd naar de Python-modus.