Het gebruik van de Code Viewer in VEXcode V5 is eenvoudig en nuttig.

Hoe de Code Viewer te openen

Om VEXcode V5 te starten, gaat u naar codev5.vex. com.Het platform gebruikt standaard de Blocks-interface.

Selecteer het pictogram Code Viewer om het venster Code Viewer te openen.

Het venster Code Viewer toont de Python-versie van het Blocks-project.

Verberg het Code Viewer-venster wanneer u klaar bent door de rechterpijl naast het Help-pictogram te selecteren.

Hoe tekstcommando's worden toegevoegd wanneer blokken worden toegevoegd

Voeg een stationsblok toe aan het project.

Selecteer het pictogram Code Viewer om het venster Code Viewer te openen.

Merk op dat de opdracht print ook wordt toegevoegd aan het venster Command Viewer.

Hoe tekstcommando's worden verwijderd wanneer blokken worden verwijderd

Verwijder het blok [Print] uit het VRC Virtual Skills-project.

Opmerking: voor meer informatie over het verwijderen van een blokkering, bekijk de Verwijder een Block artikel uit de Knowledge Base.

Merk op dat de opdracht print ook zal worden verwijderd uit het venster Command Viewer.