Minimale computervereisten voor het gebruik van VIQC virtuele vaardigheden

Virtual Skills is een functie in de VEXcode IQ webgebaseerde applicatie waarmee geregistreerde teams VIQC Virtual Skills kunnen spelen voor de 2021-22 VEX IQ-uitdaging, pitchen. Om VIQC Virtual Skills te spelen, hebben geregistreerde teams een computer nodig die aan de minimumvereisten voldoet. Dit artikel bevat de vereisten voor het gebruik van VEXcode IQ met VIQC Virtual Skills op Windows-, Mac- en Chromebook-computers.

Het volgende artikel gaat over:

systeem vereisten

Internetverbinding is vereist om de webversie van VEXcode IQ uit te voeren. U hebt een breedbandinternetverbinding en een Windows-, Mac- of Chromebook-computer nodig.

Ondersteunde besturingssystemen en browsers

Besturingssysteem Webbrowser
Microsoft Windows 7+ Chroom
Apple macOS 10.13+ Chroom
Google Chrome OS 70+ Chroom

Processor- en RAM-vereisten

Minimum Aanbevolen
Processor snelheid 1,1 GHz 2,3 GHz
RAM 4GB 4GB
CPU-kernen 2 2
GPU Geïntegreerde grafische kaart Geïntegreerde grafische kaart

Opmerking: Resultaten kunnen per computer verschillen. De leeftijd van het apparaat kan een factor zijn. Wij raden machines aan die niet ouder zijn dan 6 jaar.