Een voorbeeldproject openen om te gebruiken met VIQC Virtual Skills

Het openen van een voorbeeldproject in VEXcode IQ voor gebruik met VIQC Virtual Skills is eenvoudig.

open_voorbeelden.png

Open de lijst met voorbeeldprojecten door "Open voorbeelden" te selecteren in het menu Bestand.

VIQC-les-03.png

Selecteer het pictogram van het voorbeeldproject dat u wilt openen.

For more information, help, and tips, check out the many resources at VEX Professional Development Plus